Language selection

 

Welkom bij duikvereniging Palmare!

Palmare is dé duikvereniging voor Voorschoten en (wijde) omgeving. We zijn opgericht in 1981. Palmare is een kleine maar zeer actieve duikvereniging. We trainen wekelijks in zwembad ‘Het Wedde’ in Voorschoten en duiken tijdens het seizoen – april t/m oktober – iedere zondagochtend in Zeeland.

Palmare is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Brevetten die je bij ons haalt worden wereldwijd erkend. De vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Wanneer je bij ons wilt leren duiken, kan dat dus tegen relatief lage kosten. Voor de beginnende cursist heeft Palmare zelfs een complete persluchtuitrusting beschikbaar, die mag je in het eerste cursusjaar van ons lenen.

Persluchttraining 

Na het behalen van je duikbrevet blijf je natuurlijk lekker duiken bij Palmare. Gewoon omdat het een ontzettend gezellige club is, waar je vele kanten op kunt. Naast de clubduiken in Zeeland organiseren we verdiepingscursussen, evenementen in Zeeland en buitenlandse clubreizen.

Palmare is gehuisvest in zwembad ‘Het Wedde’ aan de Richard Wagnerlaan 85 in Voorschoten. We trainen er op woensdagavond van 20:00 – 21:00 uur. Een keer per maand trainen we met de duikuitrusting, de overige woensdagavonden werken we aan onze conditie. Na afloop praten we na in de gezellige bar van het zwembad.

Borrelen aan de bar

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Palmare.

Bezoekers: Today 2 | Yesterday 10 | Week 84 | Month 93 | All 12504

Currently are 6 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond, kortweg de NOB. De NOB is de bond voor alle duikers en daarmee dé organisatie voor iedereen die het unieke  van ‘het onderwater-zijn’ wil beleven. Ruim 15.000 aangesloten duikers, 2300 duikinstructeurs en 280 duikverenigingen en duikscholen profiteren van de kwalitatief uitstekende opleidingen, van het feit dat de NOB de belangen van de Nederlandse duikers behartigt en van de kennis en ervaring die de NOB op het gebied van de onderwatersport met verenigingen en leden deelt. Voor duikers heeft het lidmaatschap van de NOB een aantal grote voordelen: zo ontvang je iedere maand het prachtige magazine ‘Onderwatersport’ en profiteer je van de collectieve verzekeringen die voor NOB-leden zijn afgesloten. Daarnaast krijgen NOB-leden regelmatig korting op duikgerelateerde activiteiten en producten.

logo staand