Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje dat ‘anders dan anders’ is? Wil je je collega’s eens prettig verrassen? Dan is een introductieduik wat je zoekt!

Duikvereniging Palmare biedt jou en maximaal zeven van je collega’s of relaties de mogelijkheid te ervaren hoe het is om onder water te zijn: in gewichtloze toestand én gewoon doorademend. Dat is een unieke ervaring.

introductieduik

De introductieduik vindt plaats in zwembad ‘Het Wedde’ in Voorschoten. Na een inleiding over de theorie van het duiken helpen wij je in je duikuitrusting. Daarna ga je onder leiding van een ervaren instructeur te water. Je duik duurt ongeveer 30 minuten. En vanzelfsprekend maakt onze clubfotograaf daar opnamen van, zodat je een tastbare herinnering aan de duik overhoudt.

Dit bijzondere uitje is iedere woensdagavond te boeken. De theorie begint om 19.00 uur, om 21.00 uur kom je weer boven water.

Tip: naast zwembad ‘Het Wedde’ ligt de sfeervolle bar/bistro ‘Het Wedde’. Daar zou je, voorafgaand aan de duik, de maaltijd kunnen gebruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden. Wil je meer weten? Wij kunnen een programma op maat voor je maken. Neem contact op via voorzitter of 06 4861 1147.

En tot slot: we noemen het een bedrijfsuitje, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom met je vrienden of familie!