“Leer snorkelen voor je volgende zomervakantie!”

snorkelen

“Leer snorkelen voor je volgende zomervakantie!”


Veel mensen ontdekken pas op hun idyllische vakantiebestemming dat echt snorkelen lastiger is dan je denkt. Dat je, om het leven op de bodem te bekijken, een goede hoekduik moet kunnen maken. Dat een aangepaste adem- en zwemtechniek je helpt om langer onder water te blijven. En dus meer te kunnen zien.

 

Harrie


Duikvereniging Palmare biedt een speciale snorkelcursus aan in Zwembad Het Wedde. Deze is gericht op kinderen vanaf 12 jaar, maar kan natuurlijk ook door ouders en andere volwassenen worden gevolgd. In drie lessen worden de fijne kneepjes van het snorkelen geoefend, onder leiding van bevoegde instructeurs. Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers het Palmare-snorkelvaardigheidsbewijs.

Ter afsluiting van de cursus gaan we naar Zeeland! Snorkelen kan namelijk ook heel goed in Nederland. Daarom nodigt Palmare alle cursisten uit om in mei in het Grevelingenmeer in Zeeland onder leiding van instructeurs het mooie onderwaterleven van dichtbij te bekijken. Het water is dan al redelijk van temperatuur en de flora en fauna zijn dan op hun mooist.

Wat kost het?

€ 47,50

Wat krijg ik?

  • Drie snorkellessen in Zwembad Het Wedde, bestaande uit theorie en praktijk
  • Gebruik materiaal tijdens de zwembadlessen
  • Toegang tot het zwembad
  • Een keer snorkelen op een van de mooiste plekken in Zeeland onder leiding van instructeurs (vervoer en materiaal voor eigen rekening)

Wanneer wordt de cursus gehouden?

We doen dat op afspraak, onder voorwaarde dat er voldoende belangstelling is.

Waar meld ik me aan?

Via deze website, contact hoofdtrainer